Novosti Sport Događanja

I Futsal Dinamo u akciji za Mića

24.10.2017. / Sportska redakcija

Nakon što je prije mjesec dana HNK Gorica prihod od utakmice s Varaždinom namijenila za obitelj tragično preminulog navijača Dinama, Domagoja Matezovića- Mića, isto će ovog petka učiniti i Futsal Dinamo čiji će igrači na terenu u srazu protiv Crnice tražiti prvu pobjedu, dok će svi oni koji dođu na utakmicu moći sudjelovati u humanitarnoj tomboli.

-Ovo je simbolična gesta Kluba s kojom želimo pomoći jednoj mladoj obitelji u teškoj situaciji, ali i prilika da se prisjetimo prijatelja s tribine. Zato dođi u petak od 20:15 u Dvojku, kupi nagradni kupon i pokaži da mi svoje ljude ne zaboravljamo!- stoji u pozivu Futsal Dinama.

Minimalna donacija za jedan kupon je 20 kuna, a u igri možete osvojiti Modri dres kluba s potpisom hrvatskog reprezentativca Kristijana Grbeše, godišnju ulaznicu za sve domaće utakmice Futsal Dinama ili rundu Karlovačkog (4 pive) za svoje društvo. Kuponi se mogu preuzeti i ispuniti u CB Scotch, CB Passageu, CB Kod Rojca, VG Sport Caffeu te u Ilici 37 u Bad Blue Boys Fan Shop ili u dvorani na dan utakmice.

Također, na ulazima u dvoranu bit će plave kutije u kojima možete ostaviti donaciju. Kako kažu iz kluba ovo je simbolična gesta kojom se želim pomoći jednoj mladoj obitelji u teškoj situaciji, ali i prilika da se svi još jednom prisjetimo prijatelja s tribine.

Podijeli