Novosti Sport Događanja

I Kokica i Pinky 'rasturili' na jakom međunarodnom turniru u Čakovcu

16.02.2023. / Damir Žbulj

Sjajni su bili mladi Pinkyjevci i na prvom izdanju međunarodnog judo turnira Zrinski Open u Čakovcu, gdje se okupilo gotovo 600 natjecateljica i natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke, BiH i Srbije.

Velikogorički JK Pinky je predstavljalo 19 judašica i judaša u uzrastima dječaka i djevojčica do 12 i 14 godina. Jakov Grčić osvojio je zlato, dok su Katja Mušinović, Ana Huzjak, Lana Marušić, Dora Filipović, Tin Kovačić i Tin Stepanić bili brončani.

Šimun Hren, Nika Martinović i Ivona Šćetko bili su na korak do postolja, dok je ostalima nedostajalo malo sportske sreće za bolji plasman.




U Čakovcu je sa svojim nadama nastupio i gorički judo klub Kokica, uz također sjajne rezultate. Zlatni su bili Tena Pereković, Gregor Janković i Gita Janković, srebro su zaslužili Jana Manojlović, Elena Mihordin, Petra Krstić i Ana Britvec, dok je brončana bila Lucija Baković.

Blizu medalje ostali su Vanja Vlašić, Tara Zgurić i Mila Erjavec, a nastupili su još i Matej Kraljević, Zara Hrvojić i Melani Kraljević.  

Budućnost juda u Velikoj Gorici je i dalje blistava!

Podijeli