Novosti Sport Događanja

I utrka sportaša Velike Gorice na ovogodišnjoj Turopoljskoj trci

10.01.2018. / Ivana Ćurić

Tradicionalna Turopoljska trka u organizaciji Maraton klub Velika Gorica doživjet će svoje 26. izdanje i to 25.ožujka.

Želite li se okušati u kojoj od utrka, valja početi s pripremama, a već se i možete prijaviti za sudjelovanje i to OVDJE.

U sklopu 26.Turopoljska trke održat će se šest različitih utrka. Uz već tradicionalne, promotivnu utrku osoba s invaliditetom, polumaraton, vatrogasnu utrku, Turopoljsku peticu (utrku građana) i učeničku utrku osnovnoškolaca i mladih vatrogasaca, premijerno će se 2018. godine trčati i Utrka športaša Velike Gorice. Uz pomoć čelnih ljudi iz tabora organizatora Maraton kluba Velika Gorice i Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice najbolji će športašice i športaši dobiti i vrijedne poklone organizatora i pokrovitelja Trke.

-Zahvaljujemo na suradnji Maraton klubu, predsjedniku Batkoviću i tajniku Škrinjariću, očekujemo da će odaziv športaša biti zadovoljavajući, te ovim putem pozivamo športašice i športaše da se prijave za Trku športaša i ispune olimpijsko geslo ‘da je važno i sudjelovati, a ne samo pobijediti’. Mnogi gradovi u Hrvatskoj organiziraju polumaratone ili maratone, negdje su te trke događaja za sve građane, ne samo za građane sklone športu i rekreaciji, već i one kojima šport nije dio svakodnevice. Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice nastojat će na Trku pozvati i športašice i športaše, bivše i sadašnje, i dodatno ju učiniti dijelom velikogoričke športske ponude za naše građane – ističe Davor Štuban, tajnik Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice.


Podijeli