Novosti Sport Događanja

Igor Mostarlić: "Pokazali smo da vrijedimo"

16.05.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Lomnice nedjeljnom pobjedom protiv Laduča napravili su veliki korak prema ostanku u ligi. Protiv šestoplasirane momčadi Lomničani u čije se redove vratio i Igor Mostarlić slavili su s 3:0.

Upravo je Mostarlić bio jedan od arhitekata pobjede jer je iznudio dva kaznena udarca od kojih je jedan u pogodak pretvorio sam, a siguran je s bijele točke bio i Leon Grgić. Uz njih se u strijelce upisao i Josip Hrženjak.

-Napokon smo nakon prvog kola ponovno bili kompletni. U susretu protiv dobrog protivnika pokazali smo da vrijedimo- o utakmici će Mostarlić.

U preostalih pet kola Lomničanima za matematičko osiguranje statusa jedinstvenog ligaša potrebna su još tri boda koja će svi su uvjereni momčad osvojiti u nedjeljnom susretu protiv Vatrogasca. Prije toga Lomnica će sutra odraditi obavezu u Hrastju kod vodeće Croatije.

-Atmosfera je super i svi vjerujemo kako ćemo u nedjelju moći proslaviti ostanak u ligi- kaže nam Mostarlić.

Posljednjih godina u Lomnici su učinjeni veliki organizacijski i rezultatski pomaci na svim područjima. Posljednji svijetli primjer su juniori koji već 22 utakmice ne znaju za poraz. Šest kola prije kraja mladi Lomničani imaju tri boda prednosti pred Kloštrom koji sljedeći vikend dolazi u Lomnicu.

Podijeli