Novosti Sport Događanja

Igor Vrban kadetski prvak Balkana

12.12.2016. / Nefertum IT
U vikendu za nama u Sarajevu je održano 17. prvenstvo Balkana u karateu koje je okupilo 863 natjecatelja iz 11 zemalja članova Balkanskog saveza. Članice saveza su Slovenija, BIH, Srbija, Rumunjska, Crna Gora, Makedonija, Bugarska, Turska, Kosovo, Albanija te Hrvatska, a na natjecanju svaka zemlja u pojedinu kategoriju može maksimalno prijaviti četiri natjecatelja.

Radost goričkom karateu donio je Igor Vrban osvojivši zlatno odličje u kategoriji kadeta iznda 70 kilograma.

BALKAN VELIKA.jpg

-Da njegove pobjede nisu bile slučajne potvrdio je u ekipnom dijelu natjecanja gdje je kao kapetan kadetske selekcije pobijedio u svim borbama, a naravno i u meču protiv Turske pobijedivši drugi put finalista iz teške kategorije- rekao nam je trener Goran Živković koji je na ovom prvenstvu nastupio kao izbornik ženske juniorske reprezentacije koja je u ekipnom dijelu natjecanja osvojila broncu, baš kao i kadetska reprezentacija u čijem sastavu je uz Vrbana bio i Patrik Macukić.

Inače, od goričkih karatista na prvenstvu u Sarajevu uz Igora Vrbana i Patrika Macukića, nastupili su još Ivor Babić, Mia Mijović, Petar Orešković , Kristijan Obrazović te Ivan Vrban.

BALKAN VELIKA 1.jpg

Podijeli