Novosti Sport Događanja

Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige

03.10.2017. / Sportska redakcija

Pobjedom Ivana Leskovara završilo je sedmo izdanje Velikogoričke teniske lige koja se od proljeća do ovog vikenda kada je na rasporedu bila završnica odigravala na teniskim terenima iza Srednje škole. Tituli najboljeg nadalo se pedesetak igrača, no na tronu je mogao biti samo jedan.

Novim, trećim osvajanjem naslova Ivan Leskovar postao je najuspješnijim igračem lige koju su uz njega do sada osvajali Miha Troha, Miroslav Mlinarić i Roberto Miković koji je najuspješniji bio prošle godine. Bila je ovogodišnja liga jedna od najneizvjesnijih do sada. Uz Leskovara u nedjeljno polufinale plasirali su se još Hrvoje Klanac, Miha Troha i Robert Tomčić.

U uzbudljivim i krajnje neizvjesnim polufinalnim mečevima punim obrata, finale su izborili Hrvoje Klanac pobjedom nad Robertom Tomčićem (7:6, 7:5) te Ivan Leskovar koji je u tri seta bio bolji od svoga kuma, Mihe Trohe (1:6, 6:3, 7:6). Opasno je Leskovar živio i u finalu u kojem je Klanac imao set u džepu i vodstvo od 4:1 u drugom setu. Međutim, nije izdržao do kraja te se novim naslovom okitio Leskovar.

-Što se same igre tiče, ona je bila neizvjesna jer svatko od igrača mogao je svakog pobijediti. Sama liga je pun pogodak za rekreativce, jer im se daje mogućnost ostanka u natjecateljskom ritmu zbog čega oni izvlače maksimum kako bi bili što bolje plasirani. Osim, toga bitno je i druženje- ispričao nam je Miha Troha iz Teniskom kluba iTeam.

Završetkom Velikogoričke teniske lige, rad kluba nastavlja se kroz školu tenisa koja svakim danom ima sve više polaznika, od kojih su neki zakoračili i na ozbiljna teniska natjecanja s kojih se vraćaju s odličnim rezultatima.

Galerija slika

Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige Ivan Leskovar pobjednik velikogoričke teniske lige

Podijeli