Novosti Sport Događanja

Ivan Njegač ponovno s Hrvatskim vitezovima: Podržite nas!

06.04.2018. / Damir Žbulj

Ivan Njegač dobio je novu priliku predstavljati Hrvatske vitezove (Croatian Knights) u još jednom okršaju WSB Svjetske boksačke serije (World Series of Boxing).

U Dvorani II zagrebačkog Doma sportova u petak od 19.30 sati gostuju British Lionheartsi pa svi ljubitelji boksa imaju priliku s tribina navijati za Hrvatske vitezove i uživo podržati našeg borca, koji je u svom debiju u prvom kolu natjecanja kod Italian Thundera doživio neugodan poraz.

Njegač će nastupiti u trećoj borbi večeri, u kategoriji do 64 kilograma, a suparnik mu je Dalton Smith.

"Idemo na pobjedu, kako i ja tako i cijela ekipa. Moj protivnik je dobar tehničar, voli se i 'potući', u svakom slučaju očekuju nas ozbiljni suparnici. Moj prvi meč nije dobro prošao, ali spremni smo za 'popravni' i nadam se kako će sve završiti OK. Pozivam sve navijače da nas dođu podržati," poručio je Njegač.

U kategoriji do 49 kilograma Hrvatske vitezove će predstavljati Nodari Darbaidze, koji će boksati s Florianom Balteanuom. U bantam kategoriji do 56 kilograma Filipu Poturoviću je protivnik Niall Dean Farrell. Marco Opšivač će u kategoriji do 75 kg za protivnika imati Jordana Reynoldsa.

U teškoj kategoriji do 91 kilograma nažalost nema Tonija Filipija, koji će zbog ozljede propustiti ovaj nastup. Umjesto njega će boksati Nikica Radonić, kojem će protivnik biti Radoslav Pantaleev.

Croatian Knights su u prva četiri kola WSB-a upisali četiri poraza i vrijeme je da se na domaćem terenu upiše i prva pobjeda.

 

 

Podijeli