°C 15

Iz Gornjeg Hruševca kreće 16. izdanje Malonogometne lige Vukomeričkih gorica

14.06.2019.

Sportska redakcija

Po 16. puta ovog će se ljeta igrati mali nogomet na pitom brežuljcima Vukomeričkih gorica. Sve predradnje za novo izdanje Malonogometne lige su odrađene, te se s nestrpljenjem očekuje da se lopta ponovno zakotrlja.

Sastav je malo izmijenjen, jer u ligi više nema Vukomerića, no zato je tu po prvi puta Lučelnica. Brojčano gledajući, liga i dalje ima 17 sastava, koji će sve do Velike Gospe i Dubranca međusobno odigravati utakmice u traženju što boljeg plasmana.

-Bit će to istovremeno paćenje i uživanje, no nije nam žao. Svi s nestrpljenjem očekuju ponovna ljetna druženja iz vikenda u vikend- rekao je voditelj lige Zlatko Petrac.

Početak je sutra u 15,30 sati s najljepšeg igrališta Vukomeričkih gorica iz Gornjeg Hruševca, odakle se karavana već u nedjelju seli na Hotnju.

-Favoriti se znaju, oni su svake godine isti. Pitanje je samo hoće li netko novi iskočiti i tko će preživjeti drugu polovicu srpnja kada krenu godišnji odmori- iskreno će Petrac.

Početak nogometnih događanja je u 15,30 sati, a nakon njih slijedi općenarodna veselica uz odličnu glazbu i raznolike specijalitete i specijalnosti koje mogu priuštiti samo Brežani.

RASPORED
GORNJI HRUŠEVEC, 1. KOLO: Strezojevo-Gornji Hruševec, Velika Buna-Lučelnica, Dubranec-Cerovski Vrh, Gladovec-Novo Brdo, Šiljakovina-Gornja Opatija, Opatija-Pokupsko, Kozjača-Kravarsko, Markuševec-Donji Hruševec

HOTNJA, 2. KOLO: Kravarsko-Markuševec, Pokupsko-Kozjača, Gornja Opatija-Opatija, Novo Brdo-Šiljakovina, Cerovski Vrh-Gladovec, Lučelnica-Dubranec, Gornji Hruševec-Velika Buna, Hotnja-Strezojevo