Novosti Sport Događanja

Iza TKD Velika Gorica odlična je polusezona

28.06.2017. / Sportska redakcija

Gorički taekwondoisti nalaze se na zasluženom odmoru. Posljednju akciju ove polusezone imali su u subotu u Zadru na Prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore. Natjecanje je okupilo 450 sudionika iz 67 klubova među kojima je gorički klub bio zastupljen sa 6 kadetkinja, 6 juniorki i jednim juniorom.

Ukupno su Goričani osvojili šest odličja, dva srebrnog, a četiri brončanog sjaja. Srebrna odličja osvojili su Dora Runtić i Nina Mikulin, dok su osvajanjem trećih mjesta brončana odličja osvojili Sara Habijančić, Maella Sabljak, Natalia Lovrić i Antonio Cvetković. U sveukupnom poretku klubova TKD Velika Gorica zauzeo je trinaesto mjesto, dok su juniorke ponovno bile na pobjedničkom postolju zauzevši treće mjesto.

-Ovo je treća godina za redom kako su nam cure među prve tri ekipe u Hrvatskoj. Kad nadodamo da su te iste juniorke bile četvrte na seniorskom Prvenstvu Hrvatske možemo reći da nam je ova polusezona bila i više nego odlična. Kompletirali smo medalje u svim dobnim uzrastima osvojivši ukupno njih deset- ispričao nam je Igor Matić.

Zasluženi odmor za sve natjecatelje slijedi do kolovoza kada Igor Matić kreće s akcijom zvanom Europsko juniorsko prvenstvo koje će se u studenome održati na Cipru gdje velikogoričke klub ima svoje dvije predstavnice, Nataliju Lovrić i Ninu Mikulin.

Podijeli