Novosti Sport Događanja

Izvučeni parovi Humanitarke: Majice su spremne, donirajte za pomoć Josipu Filipoviću iz Petrovine i prije početka turnira

27.08.2021. / Damir Žbulj

Sve je spremno za sedmo izdanje velike velikogoričke Humanitarke, koja će se održati u subotu na Betoncu u Cvjetnom naselju.

Nažalost, zbog pandemije koronavirusa lani nije bilo tradicionalnog društveno-sportsko-humanitarnog spektakla, ali će zato ove godine ponovno biti u svom punom izdanju, uz sjajni malonogometni turnir, ali i vrhunski popratni sadržaj uz teren.

Humanitarka je ove godine za Josipa Filipovića!

"Svaka kuna je bitna, odvojite jedno piće, rundu, ma kunu i napravili ste već jako puno," poručili su organizatori.

Otvoren je i izdvojeni račun 'Humanitarka #7 za Josipa Filipovića', IBAN je HR2424840081502024256 (SWIFT: RZBHHR2X), dok je poziv na broj 00/ 28-08-2021

Svoje donacije možete uplatiti i preko m-foto uplate

Na turniru u subotu moći će se kupiti i prigodne majice ovogodišnje Humanitarke, uz donaciju od 50 kuna.

Utakmice počinju u 8.50 sati, a prvi na Betonac izlaze ekipe Cvjetići i Grale inžinjering.

Nakon njih slijedi veliki okršaj CB Passage - VG Danas i Alpas Team - CB Barbara.

Prvi krug završava susretom zakazanim u 13.50 sati između ekipe Strojčine i 'domaćina' Goričani Humanitarka.

"Molimo sve ekipe da se strogo pridržavaju rasporeda odigravanja, bez ikakvih kašnjenja, jer ipak moramo odigrati 29 utakmica u jednom danu te fer i korektnom ponašanju na terenu. Puno sreće svima u subotu na turniru i vidimo se."

Od 14.45 slijedi osmina finala, četvrtfinala kreću od 18.10 sati, a polufinala su u 19.55 i 20.20 sati. Raspucavanje za treće mjesto je od 20.45 sati, dok je veliko finale u 21 sat.

"Josip, dečko iz Petrovine, kojeg je u najboljim godinama svoga života jedan nezgodan skok u vodu ostavio bez motorike ruku i nogu te je teško ozlijedio kralježnicu. Rehabilitacija je tako postala nužna svakodnevna obveza kako bi se Josipu omogućio najbolji oporavak te poboljšala daljnja kvaliteta života. Kako smo i svi mi svjesni situacije da su takve medicinske rehabilitacije jako skupe, odlučili smo se uključiti i pokušati pomoći Josipu i roditeljima u daljnjim potrebitim rehabilitacijama kroz našu ovogodišnju Humanitarku," pojasnili su još jednom Goričani.

 

 

 

Podijeli