Novosti Sport Događanja

Jamnici bod u Velikoj Gorici

09.04.2017. / Sportska redakcija

Derbi utakmica 23. kola Jedinstvene županijske lige između drugoplasirane Jamnice i trećeplasirane Gorice koja je odigrana na terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona završila je podjelom bodova.

Konačnih 1:1 nikog nije pretjerano zadovoljilo, a za punim plijenom više mogu žaliti domaći igrači koji su nakon vodstva koje je im je donio Radoš pogotkom iz kaznenog udarca promašili dvije stopostotne prilike. Najprije je neprecizan bio Lučić, da bi u drugom dijelu nemoguće promašio Prskalo. Tom prilikom istaknuo se gostujući vratar Braje koji je refleksnom reakcijom zaustavio njegov udarac.

Kazna za promašaje domaću je momčad sustigla, te gosti preko svog najboljeg i najopasnijeg igrača Vračevića stižu do pogotka i izjednačenja. Baš kao i Radoš, Vračević je bio precizan s jedanaest metara.

Galerija slika

Jamnici bod u Velikoj Gorici Jamnici bod u Velikoj Gorici Jamnici bod u Velikoj Gorici Jamnici bod u Velikoj Gorici Jamnici bod u Velikoj Gorici Jamnici bod u Velikoj Gorici Jamnici bod u Velikoj Gorici Jamnici bod u Velikoj Gorici

Podijeli