Novosti Sport Događanja

Još jedan spektakularan doček za Vatrene, Brozović predvodio feštu na Trgu: Ovdje nitko nije normalaaan...

18.12.2022. / Damir Žbulj

Još jednom je Hrvatska pokazala koliko voli svoje sportske junake! Spektakularan doček za naše brončane Vatrene ponovno je bio za pamćenje, baš kao i one neponovljive 2018. godine i srebra iz Rusije, baš kao što je to bilo i sada već davne 1998. godine, nakon legendarne francuske bronce...

Brojni navijači su se na središnjem zagrebačkom trgu počeli okupljati od ranih jutarnjih sati, a nisu izostali niti brojni Velikogoričani i Velikogoričanke, Turopoljke i Turopoljci, koji su se prvo okupili u Zračnoj luci Franjo Tuđman, a onda i uz prometnice na putu prema Zagrebu...

 

Avion iz Dohe sletio je nešto malo iza 17 sati, a Turopoljski banderij bio je prvi koji je pozdravio naše heroje! 

Neopisivo oduševljenje bilo je vidljivo na svakom koraku, bez obzira na prave ledene vremenske uvjete, a euforija je bila na vrhuncu kad su naši nogometni heroji, brončani sa Svjetskog prvenstva u Katru, stigli u Savsku ulicu, kod zagrebačkih vatrogasaca te su se tamo preselili u panoramski autobus pa se polako, uz pjesmu i baklje, zaputili prema Trgu bana Josipa Jelačića!

Trenutak ulaska na glavni trg svih Hrvata, pred to nepregledno mnoštvo vatrenih navijača, ostat će zauvijek u sjećanju svim našim reprezentativcima pa tako i našim 'domaćim dečkima', Marcelu Brozoviću i Anti Budimiru, za koje će Velika Gorica u ponedjeljak od 20 sati ispred Muzeja Turopolja pripremiti još jednu feštu!

Zaslužili su!

Jedan od najraspoloženijih u slavlju bio je, naravno, naš Epic Brozo, jedinstveni Marcelo Brozović, koji je prvi pozdravio navijače:

"Dobro večer, Hrvatska!"

"Hvala vam što se došli u ovako 'prevelikom' broju, svaka vam čast na svemu, ne znam više što da kažem..."

I krenula je pjesma...

"Ovdjeee nitkooo nijeeee normaaaalaaan..."

Pun emocija je bio i Goričanin Ante Budimir, koji je na svojim društvenim mrežama podijelio dio atmosfere s dočeka i sam ulazak na krcat Jelačić plac!

Najvažnija poruka izbornika Zlatka Dalića bila je jasna: "Bez ovih igrača niti ja ne bih bio majstor! Opet su jedinili Hrvatsku, opet pokazali zajedništvo, poniznost, skromnost, hrabrost, odlučnost, domoljublje i vjeru!"

Jedva čekamo nove nastupe naše nogometne reprezentacije, koja nam je toliko puta donijela radost, sreću i veselje u naše živote!

 

 

 

(Foto: Matija Habljak/PIXSELL)

Podijeli