Novosti Sport Događanja

Još jedna pobjeda CB Visiona

30.11.2016. / Nefertum IT
U nepotpunom sedmom kolu mininogometnog Kupa vodeća momčad natjecanja, CB Vision ostvario je još jednu pobjedu. U izrazito efikasnoj utakmici konobari Visiona su s 5:3 svladali kolege iz CB Purger. Dvostruki strijelci za pobjedničku momčad bili su Jankeš i Filep, dok je jedan pogodak pridodao Šroler.

vision velika.jpg

Pobjedničkim navikama nakon tri uzastopna poraza vratila se momčad VG Boysa koja je s 3:1 svladala Oziris bar, a do troboda su stigli i igrači Alpas Teama koji su bili uspješniji od Elfa. Zbog obaveza Gorenc transporta na najvećem i najstarijem malonogometnom turniru, popularnoj Kutiji šibica odgođen je njihov susret protiv SDP-a kojeg će odraditi ove subote.

Inače, debi na Kutiji šibica za momčad team menagera Daniela Gorenca bio je uspješan jer su njegovi igrači pod trenerskom palicom Damira Milanovića s 3:1 svladali Meteora produkciju& Zagreb winter cup.

REZULTATI 7. KOLA
VG BOYS – OZIRIS BAR 3:1
(Zaninović, Humić, Vezmar/ Kahlina)
CB PURGER – CB VISION 3:5 (Augustić, Matanović, Klasnić/ Jankeš 2, Filep 2, Šroler)
ALPAS TEAM – ELF 2:0 (Mark. Grdenić, A. Debijađi)
GORENC TRANSPORTI – SDP VELIKA GORICA odgođeno

POREDAK
1. CB Vision 16, 2. Gorenc transporti 12, 3. SDP Velika Gorica 10, 4. VG Boys 10, 5. Alpas Team 9, 6. CB Purger 7, 7. Oziris bar 7, 8. Elf 6

Podijeli