Novosti Sport Događanja

Još jedno blijedo izdanje rukometašica Udarnika

13.12.2016. / Nefertum IT
Porazom, trećim u nizu rukometašice Udarnika završile su prvi dio sezone u Drugoj ligi- Zapad. Osmo mjesto i isto toliko bodova na kontu činimi se kako je premalo, no ako se sagleda cijela polusezona u kojoj je bilo dosta lutanja u igračkom dijelu rezultat je i više nego zadovoljavajuć.

U ritmu u kakvom se igralo tijekom cijele polusezone nastavilo se i u posljednjoj utakmici protiv Rudara čije su igračice parket Gradske sportske dvorane napustile uzdignutih ruku nakon pobjede od 29:21. Prvih dvadeset minuta domaće su rukometašice bile u utakmici. Nakon početnih 1:4, malo po malo igračice Udarnika stizale su prednost gošći iz Labina da bi u posljednju trećinu prvog dijela ušle s vodstvom od 12:10, nakon čega je nastao potpuni raspad igre u domaćem sastavu.

zrk udarnik velika.jpg

Serijom 5:1 gošće na odmor odlaze s prednošću od 15:13, a u istom ritmu nastavljaju i u nastavku susreta u kojem su održale malu lekciju domaćim igračicama koje niti s igračicom više nisu mogle ozbiljnije ugroziti njihovu igru niti prednost koja je konstantno rasla zaustavivši se na kraju na plus osam (29:21).

zrk udarnik velika 1.jpg

zrk udarnik velika 2.jpg

zrk udarnik velika 3.jpg

2. ŽRL ZAPAD, 11. KOLO
ŽRK UDARNIK – ŽRK RUDAR 21:28 (13:15)
ŽRK UDARNIK:
Broz, Vugrinović 1, Drača, Nedić, Mihaljević 3, Kramarić, Kordić 6, Skrbin, I. Tomaljnović, K. Tomljanović 1, Antonić 7, Letica, Zrinušić 3, Padro. TRENER: Dean Vučić
ŽRK RUDAR: Ni. Zahtila, Zenković 3, Perišić, Kogej 6, Kelentić 3, Na. Zahtila 5, V. Belušić 1, D. Belušić 2, Jelčić 2, Lepinjica 4, Zupčić, Rodić 3, Kudić. TRENER: Diego Matos

Podijeli