Novosti Sport Događanja

Josip Serdarušić nakon Dugopolja: "Atmosfera je odlična"

31.10.2016. / Nefertum IT
Nakon poraza od Solina nogometaši Gorice u narednih pet utakmica nisu osjetili gorčinu poraza. Uz tri gostujuća remija, Goričani su na domaćem terenu slavili protiv Dinama II te u posljednjem susretu protiv Dugopolja. Utakmica odigrana u petak riješena je već u ranoj fazi jer nakon 25. minuta igre domaći su igrači imali vodstvo od 2:0 pogocima Olivera Sumića i Benjamina Tatara koje je lijepim loptama proigrao najbolji pojedinac susreta Josip Serdarušić. Točku na „i“ sigurne pobjede stavio je Mario Marina u 80.minuti utakmice.

-Sjano smo otvorili utakmicu i to nam se isplatilo s dva gola nakon čega smo povukli ručnu. Nadam se da ćemo od utakmice protiv Imotskog i
vani započeti uzimati tri boda jer samo tako možemo biti prvi vrhu- rekao nam je nakon utakmice Josip Serdarušić.

SERDA VELIKA.jpg

Pobjedom protiv Dugopolja Gorica se izjednačila s do ovog kola vodećim Rudešom koji je poražen u Solinu, a na istom bodovnom učinku, od 22 boda su i Sesvete.

-Nakon ovih posljednjih rezultata atmosfera je odlična, svi dišu kao jedan, a to se najbolje vidi na terenu- priča nam Serdarušić, čije su posljednje igre na tragu onih u dresu Splita kada su se za njega otimali Dinamo i Hajduk.

Koliko je liga izjednačena najbolje se može vidjeti po tome što se čak deset klubova nalazi unutar pet bodova razmaka. Pobjedom se može učvrstiti pozicija na vrhu, dok poraz znači pad u donji dio poretka u kojem su najugroženiji Imotski sa šest i Lučko sa sedam osvojenih bodova. Ostatak karavane je zbijen u ramaku od par bodova, jer vodeći trolist na kontu ima 22 boda, dok desetoplasirani Šibenik ima 17.

SERDA VELIKA 1.jpg

-Svaka utakmica je dosta teška. Gledajte, nama i posljednje gostovanje kod Lučkog koje je fenjeraš nije bilo lagano. Ne vjerujem da će nam lako biti i u Imotskom. Liga je ove sezone dosta izjednačena, par momčadi se malo izdvojilo na vrhu. Te momčadi su i nešto kvalitetnije, no u svakoj utakmici momčadi ulaze s podjednakim šansama. Ja se osobno nadam da ćemo mi biti što bolje plasirani- zaključio je razgovor Serdarušić.

Podijeli