Novosti Sport Događanja

Jubilarna 'Humanitarka' za Mića i Brzog!

09.04.2018. / Damir Žbulj

Jubilarna peta 'Humanitarka' na 'betoncu' u velikogoričkom Cvjetnom naselju održat će se 19. svibnja! Tradicionalni humanitarni malonogometni turnir iz godine u godinu provlači sve više sudionika, na terenu i pored njega te se očekuje puno veselja, druženja, zabave, dobrog nogometa i na kraju zadovoljstva na sve ostvareno u ovim hvale vrijednim akcijama, bez obzira na sve tragične okolnosti koje su obilježile drugu polovicu prošle godine...

"Ovogodišnje jubilarno izdanje posvećujemo dvojici divnih ljudi, jednom od nas, našem velikom prijatelju Domagoju Matezoviću - Miću te još jednoj dragoj osobi i pozitivcu Marijofilu Crnjcu – Brzom!

Domagoj, naš neprežaljeni Mić, jedan od nas, jedan od onih koji je i uz samu Humanitarku bio od prvoga dana te sudjelovao u organizaciji iste. Nažalost, tragični događaj iz te nesretne prošle godine oduzeo nam je velikog prijatelja, njegovoj Ivi, sinu Patriku, Filipu, Miji te roditeljima i sestrama najveću ljubav. Kroz ovogodišnju Humanitarku ne pomažemo samo obitelji tragično nastradalog Mića, već odajemo poštovanje prema jednoj mladoj osobi i prijatelju kojega sigurno nećemo zaboraviti nikada.

Marijofil ili od milja naš Brzi, čovjek kojega su svi iz Gorice vidjeli barem jednom na njegovoj plavoj munji, super pozitivac i dobričina. Bicikl je bio njegov život uz obitelj njegova druga velika, prava ljubav. Brzi je međutim te prošle godine doživio tešku nesreću na svom biciklu te nakon iste završio u bolničkom krevetu potpuno nepokretan.

Brzom kroz ovu Humanitarku isto kao i Miću, iskazujemo veliko poštovanje kao osobi, pozitivcu i prijatelju, ali isto tako i neophodnu pomoć u daljnjem liječenju te boljoj samoj kvaliteti života u budućnosti.

Emocijama puna, teška ovogodišnja Humanitarka za nas kao organizatora, ali i nabijena pozitivnom energijom te velikom časti spram dvoje prekrasnih ljudi," navode Goričani iz organizacije.

Uskoro će biti poznato i više informacija oko samog malonogometnog turnira, a donacije već sada možete uplatiti na izdvojeni humanitarni račun:

IBAN: HR7224840081502008163 - ( napomena – donacija za Brzog i Mića )
SWIFT: RZBHHR2X - ( za uplate izvan Hrvatske )

 

Podijeli