Novosti Sport Događanja

Judašima Pinkyja 8 odličja na državnom prvenstvu

16.10.2017. / Sportska redakcija

Natjecatelji Judo kluba Pinky vratili su se kući s osam medalja osvojenih na državnom prvenstvu u uzrastima mlađih kadeta i mlađih seniora, koje je za vikend održano u Splitu.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 386 natjecatelja iz 44 hrvatska kluba. Judo klub Pinky predstavljalo je 16 natjecatelja – po osam u svako uzrastu, koji su osvojili četiri srebrne te isto toliko brončanih odličja. Viceprvacima države postali su; Kruno Koren i Ivan Bedenic kod mlađih seniora, te Elena Pleša i Jan Putanec kod mlađih kadeta. Natjecanje su osvajanjem brončanih odličja završili; Boris Vlahović i Tomislav Duspara kod mlađih seniora i u kategoriji mlađih kadeta Fran Videk i Dario Grgić.

Postignutim rezultatom u klubu su zadovoljni, jer on je ističu pokazatelj velike kvalitete rada u svim uzrasnim grupama.

Galerija slika

Judašima Pinkyja 8 odličja na državnom prvenstvu Judašima Pinkyja 8 odličja na državnom prvenstvu Judašima Pinkyja 8 odličja na državnom prvenstvu Judašima Pinkyja 8 odličja na državnom prvenstvu Judašima Pinkyja 8 odličja na državnom prvenstvu Judašima Pinkyja 8 odličja na državnom prvenstvu

Podijeli