Novosti Sport Događanja

Juniori Gorice dobili i iskoristili priliku u pobjedi nad Kustošijom

12.02.2020. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice odigrali su prijateljsku pripremnu utakmicu protiv drugoligaša Kustošije te su na kraju upisali 2:1 (1:0) pobjedu uoči nedjeljnog prvenstvenog dvoboja s Rijekom na Gradskom stadionu.

Trener Jakirović dao je priliku većinom igračima s manjom minutažom te nekolicini juniora, koji su se u ovom dvoboju prikazali u odličnom svijetlu.

Poluvrijeme su odigrali Crnolatec, Zavalić, Zorica, Brkić, Banić, Krpan i Braica koji je nešto više od pola sata prije kraja postigao drugi pogodak na susretu.

Goričane je u vodstvo u 22. minuti doveo Matija Dvorneković, a bio je to i rezultat na poluvremenu.

Braica je nešto više od pola sata prije kraja poveća prednost domaćih, a Kustošiju je u utakmicu vratio Matej Kelava, pogotkom za ipak konačnih 2:1 u 69. minuti.

Kelava je u prvom dijelu sezone bio najbolji strijelac Kurilovca s devet golova, a ove zime je prešao u redove drugoligaša Kustošije, gdje bi trebao nastaviti svoj razvoj prije nego eventualno dobije pravu priliku u HNK Gorica.

GORICA ZA ŠANDORA

U početnom sastavu bili su vratar Išek, bekovi Periša i Čabraja, koji je propustio nedjeljni dvoboj s Dinamom zbog kartona, stoperi su bili Maloča i Brkić, u veznoj liniji Maslowski, Gadže i Suk, koji zbog isključenja na Maksimiru nema pravo nastupa protiv Rijeke, dok su za ofenzivu bili zaduženi Dvorneković, Hamad i Mathieu. U nastavku su priliku dobili juniori Crnolatec, Zorica, Banić, Krpan, Zavalić i Braica, strijelac u mrežu gostiju.

Izuzetno važan dvoboj s Rijekom na rasporedu je u nedjelju od 17.30 sati na Gradskom stadionu, a prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za velikogoričkog brončanog paraolimpijca Velimira Šandora, za pokrivanje troškova priprema za Paraolimpijske igre u Tokiju ovog ljeta.

(Foto: Nogometna škola HNK Gorica)

Galerija slika

Juniori Gorice dobili i iskoristili priliku u pobjedi nad Kustošijom Juniori Gorice dobili i iskoristili priliku u pobjedi nad Kustošijom Juniori Gorice dobili i iskoristili priliku u pobjedi nad Kustošijom

Podijeli