Novosti Sport Događanja

Juniori iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske dolaze po Trofej Turopolja

05.08.2017. / Juraj Odrčić

Međunarodni juniorski turnir „Alpas kup - Trofej Turopolja“ ulazi u svoje 19-to izdanje i do danas je postigao status jednog od uglednijih u ovom dijelu regije u kategoriji U-19 te se redovito nalazi u programu značajnih međunarodnih športskih priredbi grada i županije. Pravo nastupa na turniru imaju igrači starosne kategorije U19 – juniori, igrači rođeni 1999. godine i mlađi.

Ovogodišnji turnir održat će se od 11. do 13. kolovoza na terenima Gradskog stadiona, a turnir otvaraju prošlogodišnji pobjednik Dinamo protiv momčadi Zagreba, utakmicom koja je na rasporedu u petak od 17:00 sati. Turnir se nastavlja utakmicama po skupinama u subotu od 09:30 sati a završava u nedjelju polufinalnim i finalnim utakmicama.

Na ovogodišnjem turniru sudjeluju ponajbolji klubovi Hrvatske, Mađarske i Slovenije u ovoj kategoriji dok će „domaće boje“ braniti momčad HNK Gorice: GNK Dinamo, Illes A. Haladas Kft, Szombathely, NK Slaven Belupo, NK Bravo iz Ljubljane, NK Lokomotiva, NK Sesvete, NK Zagreb i NK Inter Zaprešić.

- Klub nastoji svake godine podići ljestvicu prema gore u organizaciji ovakvih manifestacija pa u skladu s takvim nastojanjima i ove godine organiziramo kvalitetan turnir s namjerom da kroz njega dostojno prezentiramo klub, Županiju, grad Veliku Goricu i Hrvatsku - poručuju iz HNK Gorice pozvavši sve prijatelje nogometa da dođu na utakmice, uživaju u nogometu i daju podršku mladim nogometašima.

Podijeli