Novosti Sport Događanja

Juniori Turopolja viceprvaci Hrvatske u parnom trapu

31.08.2017. / Sportska redakcija

Kukuljanovo i strelište Vojsko ugostili su protekle nedjelje Prvenstvo Hrvatske u parnom trapu. 6 klubova i 31 strijelca među kojima je po prvi puta u ovoj disciplini nastupila i jedna žena, Ana Marija Petrović borilo se za naslove najboljih u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

Na megdan s domaćim strijelcima iz Streljačkog kluba Kvarner koji posebno njeguje ovu disciplinu došli su strijelci Turopolja u sastavu Matija Vlašiček, Marko Bačić i Matija Kečkeš koji nisu uspjeli obraniti lanjski naslov. Nedostajala su im četiri goluba čime su primat najboljih ove godine ponijeli domaći strijelci. Utjehu su Turopoljci pronašli u pojedinačnoj konkurenciji gdje je naslov najboljeg osvojio Matija Vlašiček, dok je sve ugodno svojim rezultatom iznenadio Marko Bačić koji je bio drugi.

U seniorskoj konkurenciji već godinama su neprikosnoveni strijelci GAJ, koji su i ove godine osvojili momčadski, ali i pojedinačni naslov koji je pripao Anti Glasnoviću. Iza GAJ-a smjestila su se dva županijska kluba, Trap Gradec i Fazan iz Topolja.

REZULTATI
SENIORI POJEDINAČNO: 1. Ante Glasnović (SK GAJ), 2. Damir Mehkek (SK Podravina), 3. Ivan Kalinski ml (SK GAJ)
JUNIORI POJEDINAČNO: 1. Matija Vlašiček (SK Turopolje), 2. Marko Bačić (SK Turopolje), 3. Ivan Petrović (SK Kvarner)
SENIORI EKIPNO: 1. SK GAJ, 2. SK Trap Gradec, 3. SK Fazan Topolje
JUNIORI EKIPNO: 1. SK Kvarner, 2. SK Turopolje

Galerija slika

Juniori Turopolja viceprvaci Hrvatske u parnom trapu Juniori Turopolja viceprvaci Hrvatske u parnom trapu Juniori Turopolja viceprvaci Hrvatske u parnom trapu Juniori Turopolja viceprvaci Hrvatske u parnom trapu Juniori Turopolja viceprvaci Hrvatske u parnom trapu Juniori Turopolja viceprvaci Hrvatske u parnom trapu Juniori Turopolja viceprvaci Hrvatske u parnom trapu

Podijeli