Novosti Sport Događanja

Juniorke Velike Gorice druge na županijskom prvenstvu

29.11.2016. / Nefertum IT
Juniorke Odbojkaškog kluba Velika Gorica osvojile su drugo, dok su kadeti Odbpjkaškog kluba Gorica zauzeli peto mjesto na juniorskom prvenstvu Zagrebačke županije koje je odigrano u dva okupljanja; 19. i 26. studenog u Vrbovcu i Velikoj Gorici. Natjecanje u Velikoj Gorici zajedničkim su snagama organizirali OK Velika Gorica i OK Gorica koji i dalje planiraju suradnju na predstojećim natjecanjima.

Na juniorskom prvenstvu Zagrebačke županije nastupilo je šest ekipa: Nebo, Vrbovec, Ivanić Grad, Samobor, Velika Gorica te Gorica koja je na ovom prvenstvu nastupila izvan konkurencije s muškom kadetskom ekipom.

zup prvenstvo velika.jpg

Inače, OK Gorica je jedini odbojkaški klub s muškim ekipama u mlađim dobnim kategorijama u Zagrebačkoj županiji te stoga nastupa u ženskim županijskim natjecanjima kako bi se bolje pripremio za muška regionalna natjecanja.

U polufinalnim susretima Vrbovec je s 2:0 svladao Samobor, a istim je rezultatom završio i susret između Velike Gorice i Ivanića u kojem su slavile velikogoričke odbojkašice koje su u finalu morale priznati primat Vrbovčankama koje su slavile s 2:1 osvojivši naslov najbolje županijske ekipe.

zup prvenstvo velika 1.jpg

Podijeli