Novosti Sport Događanja

Karlo Javor treći u Dugom Selu

02.11.2016. / Nefertum IT
U Gradskoj športskoj dvorani u Dugom Selu proteklog je vikena odigran 18. međunarodni stolnoteniski Memorijal “Saša Paar” u organizaciji Stolnoteniskog kluba Marathon te u suorganizaciji dugoselskog kluba. Na turniru je nastupilo preko tristo igrača i igračica iz Bosne i Hercegovine te Hrvatske, koji su se ogledali u četiri muške i četiri ženske kategorije.

Stolnoteniski klub Velika Gorica Stanfar na ovom je turniru bio azstupljen s tri igrača u kadetskom uzrastu; Karlom Javorom te braćom Tianom i Andijem Smolčićem.
-Sva trojica su prošla grupu i pokazala dobar napredak, ali je poslije grupe ipak bilo malo teže za braću Smolčić. Andi je u nesretnih pet setova izgubio od Ambroza iz zagrebačke Mladosti, dok je Tian izgubio od Borne Peteka iz TIS-a- javio nam je trener Marko Habijanec.

Za razliku od njih Karlo Javor se do polufinala doslovno prošetao neizgubivši pri tome niti jedan seta i svladavši dvojicu bolje rangiranih sportaša, da bi ga u polufinalu zaustavio kasniji pobjednik Stjepan Škoda iz Čakovca.

javor velika.jpg


Podijeli