Novosti Sport Događanja

Klas poražen od Dinama iz Jakovlja

22.09.2019. / Juraj Odrčić

Nakon lošeg rezultata ostvarenog sredinom tjedna u Kerestincu, nogometaši i navijači Klasa nadali su se pozitivnom rezultatu u susretu protiv Dinama iz Jakovlja. Međutim, njihova momčad ponovno je rezultatski uvjerljivo poražena. Rezultat 2:6 zaista grubo zvuči, no ne prikazuje realno stanje stvari na terenu.

Nogometaši Klasa su sjajno krenuli u utakmicu. Nizali su priliku za prilikom, gotovo nevjerojatne su situacije koje su promašivali domaći igrači. U prvih 25 minuta bilo je gotovo 5 prilika koje su mogle završiti u gostujućoj mreži. U navedenom razdoblju gosti su zaprijetili samo jednom. Nakon neiskorištenih šansi, stigla je kazna gostiju. Nakon ubacivanja iz kuta, nesigurnost domaćeg vratara koristi Kristijan Špiček, te dovodi Dinamo u vodstvo. Odmah nakon toga, sjajni napadač Matija Šipek prolazi kroz domaću obranu, te prekrasnim pogotkom sa 20 m pogađa gornji kut vratara Tomića koji u ovoj situaciji nije mogao zaista ništa napraviti. Do kraja poluvremena gosti se orijentiraju na kontre, a domaći terensku inicijativu koriste za smanjenje vodstva. Sjajnu dubinsku loptu Fišera koristi Bedeković koji izlazi sam pred vratara i zabija za 1:2.

Drugo poluvrijeme gotovo ista slika prvog. Domaći napadaju i promašuju, a gosti efikasno igraju i zabijaju, te  utakmica završava rezultatom 2:6. Igrači Klasa promašili su previše prilika za postizanje pogodaka, a gosti su sve to kažnjavali i sa nova 3 boda odlaze kući u Jakovlje. Klas sada ima tjedan dana da posloži svoje redove do teškog gostovanja u Zdencima kod Vatrogasca, a kako bi počeo bijeg sa dna prvenstvene ljestvice.

Podijeli