Novosti Sport Događanja

Kolarec: Izuzetno smo ponosni na Turopoljsku trku!

24.03.2018. / Damir Žbulj

U organizacija Maraton kluba Velika Gorica krenula je 26. Turopoljska trka!

Spektakularno sportsko događanje u centru našeg Grada privuklo je brojne natjecatelje, njih preko tisuću te njihove navijače, koji su željeli pružiti podršku svim sudionicima.

Trči se polumaraton, Turopoljska petica - utrka građana, 2. Turopoljska vatrogasna utrka, učenička utrka osnovnoškolaca i mladih vatrogasaca te po prvi puta ove godine i utrka sportaša Grada Velike Gorice.

Bruno Škrinjarić, tajnik Maraton kluba Velika Gorica i jedan od organizatora Turopoljske trke bio je zadovoljan pripremama ovogodišnjeg natjecanja: "Ove godine smo uspjeli ostariti i neke nove suradnje, s Multipowerom kao glavnim sponzorom utrke, što prijašnjih godina nije bio slučaj. Vrijeme nas je odlično poslužilo, sunčano je i nadamo se kako će sve rezultirati rekordnim rezultatima trkača."

Predsjednik kluba Darko Batković pozdravio je sve okupljene ispred POU Velika Gorica: "Pozdravljam sve podupiratelje naše utrke, gospođu Mesarić iz Turističke zajednice Velike Gorice, zamjenika gradonačelnika Velike Gorice Ervina Kolareca, koji je uložio veliki trud da ova utrka uspije. Čelnike Zajednice sportskih Udruga Velike Gorice, koji su pomogli da danas imamo i utrku sportaša Grada Velike Gorice. Svima želim puno uspjeha!"

Otvaranje jedne od najznačajnijeg sportskog događaja u Velikoj Gorici prošao je bez gradonačelnika Barišića. 26. Turopoljsku trku otvorio je njegov zamjenik Ervin Kolarec: "Drago mi je da ove godine imao preko 500 sportašica i sportaša koji će se natjecati. Ovo je jedna od najznačajnijih sportskih manifestacija u Velikoj Gorici i izuzetno smo ponosni na nju! Želim pohvaliti i naš Maraton klub, koji je trku sjajno organizirao. Želim puno uspjeha i sreće svim natjecateljima!"

 

 

 

 

 

Podijeli