Novosti Sport Događanja

Konobari Roka bolji od kolega iz Visiona

16.05.2017. / Sportska redakcija

Iza nas je i četvrto kolo Malonogometne lige Panadić sport. Bilo je to još jedno nepotpuno kolo u kojem se drugi puta uzastopce neozbiljnost iskazali igrači SDP-a koji se u dogovoreno vrijeme nisu pojavili na terenu.

Time su još jednom u neugodno situaciju doveli organizatora i svoje suparnike koji su istrčali na teren. Nakon deset minuta čekanja sudačkom dvojcu Antunović-Bilić nije preostalo ništa drugo nego da obavijeste dečke iz DSR Zračne luke Zagreb kako će im pripasti pobjeda od 3:0.

Najzanimljivija utakmica u preostalom rasporedu bila je ona između CB Roka i Vision bara u kojem su konobari kralja velikogoričke tržnice, Roka Bakovića zahvaljujući zgodicima Biljana, Čička i Ćirkovića slavili s 3:1 stigavši tako do polovičnog uspjeha.

U preostala dva susreta neizvjesnost je izostala. Gorenc transporti s 5:1 su porazili Taxi Bračić. Koliko su „brežani“ bili razigrani najbolje govori podatak kako Su se čak četiri njihova igrača upisalo među strijelce.

Puno uvjerljiviji bili su igrači Alpas teama koji su sa 6:0 porazili Modernu radionicu zadržavši drugo poziciju s tri boda manje od Gorenc transporta.

REZULTATI 4. KOLA
SDP VELIKA GORICA – DSR ZRAČNA LUKA ZAGREB 0:3 BB
TAXI BRAČIĆ – GORENC TRANSPORTI 1:5 (Omerović/ Borić AG, Huđber, Kovačić, Kolarić, Feljan)
CB ROKO – VISION BAR 3:1 (Biljan, Čičak, Ćirković/ Fisel)
ALPAS TEAM – MODERNA RADIONICA 6:0 (Sedmak 2, Japec 2, Barišić, Popović)

POREDAK
1. Gorenc transporti 12, 2. Alpas team 9, 3. DSR Zračna luka Zagreb 7, 4. Vision bar 6, 5. CB Roko 6, 6. Moderna radionica 4, 7. Taxi Bračić 3, 8. SDP Velika Gorica 0

RASPORED 5. KOLA (satnica će biti objavljena naknadno)
MODERNA RADIONICA – TAXI BRAČIĆ
GORENC TRANSPORTI – VISION BAR
DSR ZRAČNA LUKA ZAGREB – ALPAS TEAM
SDP VELIKA GORICA – CB ROKO

Podijeli