Novosti Sport Događanja

Kravarskom pobjeda za zelenim stolom

19.06.2017. / Sportska redakcija

Po već uvrijeđenom pravilu na Gornjem Hruševca na odlično pripremljenom terenu Kravarščice startalo je 14. izdanje Malonogometne lige Vukomeričkih gorica uz sudjelovanje 18 momčadi.

Već uvodno kolo donijelo je neizvjesne i uzbudljive utakmice u kojima je Gladovec na krilima braće Posavec, Patrika i Davida svladao Vukomerić, dok je Donji Hruševec skupo prodao kožu Dubrancu koji je na kraju slavio s 2:0. Lijevi Štefanki koji slove za tihog favorita ligu su otvorili sigurnom pobjedom protiv Hotnje, dok je Novo Brdo osvojilo bod protiv Šiljakovine odigravši 2:2.

Iznenađenje je priredio Cerovski Vrh koji je branitelje naslova svladao s 5:1, no bodove na kraju nisu osvojili. Naime, Kravarsko je nakon susreta uložilo žalbu na nastup jednog igrača pobjedničke momčadi te voditeljstvu lige nije preostalo ništa drugo nego da susret registrira s 5:0 u korist Kravarskog.

REZULTATI 1. KOLA
VUKOMERIĆ – GLADOVEC 0:3 (P. Posavec 2, D. Posavec)
HOTNJA – LIJEVI ŠTEFANKI 0:4 (I. Krpečanec 2, Mlikota, A. Stanišić)
DUBRANEC – DONJI HRUŠEVEC 2:0 (S. Feljan, J. Grdenić)
GORNJA OPATIJA – OPATIJA 1:2 (M. Brajković / Poturica, I. Šandor) MARKUŠEVEC – STREZOJEVO 3:0 (L. Brebrić, Aluga, Markulin)
VELIKA BUNA – POKUPSKO 1:1 (J. Zlodi / K. Grahovac)
GORNJI HRUŠEVEC – KOZJAČA 1:0 (M. Kuzmić)
KRAVARSKO – CEROVSKI VRH 5:0 (nakon žalbe)
NOVO BRDO – ŠILJAKOVINA 2:2 (A. Lovrić, M. Vujnović / F. Lučan, R. Zlodi)

Galerija slika

Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom Kravarskom pobjeda za zelenim stolom

Podijeli