Novosti Sport Događanja

Kurilovec ostao bez pobjede kod 'fenjeraša' u Bedekovčini, Lukavec bez šanse kod lidera u Sisku

17.03.2024. / Damir Žbulj

Nogometaši Kurilovca nisu u 20. kolu 3. NL Centar uspjeli svladati 'fenjeraša' Tondach u Bedekovčini, Lukavec nije imao šanse kod lidera u Sisku, dok je Dinamo u Odranskom Obrežu odigrao bez pobjednika protiv Zeline.

Gosti su poveli u 19. minuti preko Pličanića, a na konačnih 1:1 postavio je Marko Pavlović.

Lukavec je otvorenog garda stigao u Sisak, ali to nije prošlo najbolje. Segesta je do šeste minute imala dva razlike, zabili su Đurak i Martinović.

Antun Grozdek je već u osmoj minuti smanjio zaostatak, ali ubrzo je Leoni Schmidt Pereira Gastaldelo usmjerio ovaj dvoboj na stranu domaćih. Početkom nastavka zabio je još jednom i tih 4:1 je bilo dovoljno za slavlje i ostanak Segeste na vrhu ljestvice, s dva boda prednosti ispred Lučkog Perice Vidaka.

Kurilovčani su poveli u 14. minuti preko Vilima Blagoeva, ali je sredinom prvog dijela stvari na početak vratio Tin Usmiani. Tih 1:1 ostalo je do kraja susreta, za šesti ovosezonski remi ekipe Stjepana Bašića, koja se nalazi na desetom mjestu s 30 osvojenih bodova, tri manje od Dinama iz Odranskog Obreža i četiri iza Lukavca.

U idućem kolu Kurilovec gostuje u Petrinji kod Mladost, Dinamo kod Ponikva, a Lukavec igra doma sa Zelinom, u subotu od 16 sati.

Podijeli