Novosti Sport Događanja

Kurilovec pobjednički zaključio pripreme

19.02.2018. / Damir Žbulj

Nakon remija protiv Lukavca, poraza od Hrvatskog dragovoljca te pobjeda nad Brezovicom (4:0), i drugom momčadi Gorice (6:1), nogometaši Kurilovca slavili su i u posljednjoj pripremnoj utakmici prije početka nastavka trećeligaške sezone.

Na umjetnoj travi Gradskog stadiona ekipa Damira Biškupa svladala je s 2:0 NK Međimurje, klub gdje je sadašnji strateg Kurilovčana proveo dio svoje trenerske karijere.

Matej Kelava zabio je samom otvaranju susreta, a konačni rezultat je pola sata prije kraja utakmice postavio Filip Hodak.

Luka Povoljnjak i Petar Lucijan Čurek, koji su prije nekoliko dana stigli na posudbu iz Gorice do kraja sezone, našli su se odmah u prvih 11, a trener Biškup je u početnu postavu stavio i Kranjčeca, Ivana Čolića, Ladovića, Čunčića, Džaju, Kelavu, Hodaka, Horvata te Brčića. Priliku su još dobili Turkalj, Pralas, Brajko, Čolić, Sučić, Šarić, Celiček, Šoštarec.

Sezona u 3. HNL Zapad nastavlja se 24. veljače, kad Kurilovec gostuje u Kranjčevićevoj ulici kod Zagreba, posrnulog bivšeg prvaka Hrvatske. U preostalim susretima igraju Vrapče i HAŠK, Dugo Selo i Vinogradar, Segesta i Vrbovec, Jadran-Poreč i Maksimir , Pazinka i Opatija, Zagorec i Rudar, Trnje i Špansko te Dubrava Tim kabel i Krk.

Kurilovec je nakon jesenskog dijela prvenstva na četvrtom mjestu s devet pobjeda, četiri remija i isto toliko poraza i 31 osvojenim bodom, tri više od Zagreba i jednim manje od trećeplasiranog Krka. Vodeći je Vinogradar s 42 boda, a Opatija na drugom mjestu ima 38. 

 

Podijeli