Novosti Sport Događanja

Kurilovec šokirao prvoligaša i uzeo Kup

22.08.2019. / Sportska redakcija

Uoči početka nove sezone Kurilovčani su u vitrine spremile prvi trofej. Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, Kurilovec je u finalu Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije bio uspješniji od HNK Gorice. Nakon regularnih 90. minuta rezultat je bio 2:2, a pobjednik je odlučen u lutriji jedanaesteraca gdje su spretniji bili igrači trenera Perice Vidaka.

Nisu se igrači Kurilovca prepali iskusnijeg protivnika, već naprotiv odigrali su pametnu utakmicu u kojoj su na kraju bili nagrađeni pobjedničkim trofejem. U vodstvo ih je u 27. minuti doveo Maks Slunjski, naznačivši kako Kurilovčani ne misle biti samo promatrači zbivanja na terenu. Ipak, do odlaska na odmor Gorica preko Ndiayea i Lovrića dolazi u vodstvo.

U nastavku susreta trener Jakirović u igru je uveo nekolicinu juniora, koji su upisali prve seniorske minute što Kurilovec koristi i prekrasnim pogotkom Matoša dolazi do izjednačenja te susret odvodi na jedanaesterce, gdje su Kurilovčani bili nepogrešivi, dok je u posljednjoj seriji za HNK Goricu promašio Ljubisavljević.

FINALE KUPA NSZŽ
HNK GORICA – NK KURILOVEC 2:2 (2:1) 6:7- 11m
STRIJELCI: 0:1 – Slunjski (27), 1:1 – Ndiaye (30), 2:1 – Lovrić (38), 2:2 – Matoš (78)
HNK GORICA: Čović, Čelić, Hamad (od 46. Čepo), Mathieu (od 46. Čanađija), Ljubisavljević, Babec, Marina (od 46. Zorica), Špičić, Ćosić (od 68. Krznarić), Lovrić, Ndiaye. Trener: Sergej Jakirović.
NK KURILOVEC: Bogović, Šarić (od 90. Stiplošek), Kelava, Povoljnjak (od 46. Sedlaček), Slunjski, Mandura, Spudić (od 64. Čurek), Matoš, Čunčić, Rajić, Karabatić. Trener: Perica Vidak.

Galerija slika

Kurilovec šokirao prvoligaša i uzeo Kup Kurilovec šokirao prvoligaša i uzeo Kup Kurilovec šokirao prvoligaša i uzeo Kup Kurilovec šokirao prvoligaša i uzeo Kup Kurilovec šokirao prvoligaša i uzeo Kup Kurilovec šokirao prvoligaša i uzeo Kup Kurilovec šokirao prvoligaša i uzeo Kup

Podijeli