Novosti Sport Događanja

Kurilovec sutra protiv Dinama II

01.02.2019. / Redakcija

Pred nogometašima Kurilovca, koji završavaju treći tjedan priprema sutra je nova kontrolna utakmica. Protivnik je drugoligaš Dinamo II, a susret se igra od 9 sati na terenu s umjetnom travom Gradskom stadiona. Inače, Kurilovčanima je ovo treća pripremna utakmica, jer do sada su igrali protiv Zagorca i prošle subote međusobno.

-Ne mogu u potpunosti biti zadovoljan odrađeni, jer vremenski uvjeti utjecali su na neke stvari. Osim toga zadesile su nas i igračke promjene, tako da još uvijek imamo dosta upitnika- kaže trener Perica Vidak.

Kurilovec su napustili Čolić, Muhar, Gregov, Krpečanc, Brajko i Hadžić, dok je za sada jedini novi igrač Slunjski, a na probi su još uvijek Ištuk i vratar Tomić.

-Drastično smo pomladili momčad. Prvih jedanaest je ok, no zaredaju li nam ozljede i kartoni imat ćemo problema- rekao nam je Perica.

Do proljetnog starta momčad će u sljedeća dva vikenda imati dvostruki program utakmica, jer 9. veljača Kurilovec igra protiv Hrvatskog dragovoljca i Rudara iz Prijedora, a vikend iza protiv Segeste i Lukavca.

Podijeli