Novosti Sport Događanja

Kurilovec svladao Moslavinu, pa doživio poraz od Sesveta

19.08.2018. / Sportska redakcija

Nogometaši Kurilovca jučer su odradili dvostruki program prijateljskih utakmica. U prijepodnevnom terminu gostovali su u Moslavini kod Kutine, dok su poslijepodne igrači trenera Perice Vidaka igrali u Sesvetama protiv tamošnjeg drugoligaša.

U prvom susretu uvjetno rečeno slabiji sastav zgodicima Marelja te u dva navrata Velića svladao je Moslavinu s 3:0, a prema prikazanom rezultat je mogao biti i uvjerljiviji. U tom susretu trener Vidak priliku za igrom pružio je Kranjecu, Tomljanoviću, Božiću, Krizmaniću, J. Rajiću, Matiću, Periću, Manduri, Krpečanecu, Povoljnjaku, Veliću, Pralasu, Šukseru i Marelji.

U susretu protiv Sesveta Kurilovec je poražen s 2:0, no bez obzira na poraz Vidak nije bio nezadovoljan prikazanim na terenu.

-Odigrali smo odličnu utakmicu, u kojoj smo oba pogotka primili u posljednjih pet minuta utakmice. Ostavili smo jako dobar dojam protiv najjačeg sastava Sesveta- u osvrtu na utakmicu će Vidak.

Sastav Kurilovca u tom susretu je bio sljedeći; Kovačić, Čurek, I. Rajić, Čolić, Božić, Šarić, Muhar, Matoš, Kelava, Humeljak, Roginić i Sedlaček.

Podijeli