Novosti Sport Događanja

Kurilovec svoj ovosezonski put u Hrvatskom nogometnom kupu završio već u pretkolu u Pitomači

26.08.2021. / Damir Žbulj

Nogometaši Kurilovca nisu se proslavili na otvaranju nove sezone.

Prije početka trećeligaškog natjecanja igrali su pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa, prestižnog natjecanja u kojem su prošli sezone bilježili sjajne rezultate i na temelju kojih su na Udarnik stizali hrvatski prvoligaši, od Osijek, Istra 1961 i Slaven Belupo...

No, sada je i gostovanje kod četvrtoligaša Pitomače bila prevelika prepreka za ekipu koju trenira Senad Harambašić.

Odlazak igrača poput Sedlačeka, Čureka, Rajića, Muhara, Sudara, Marinića, Ćosića, Debijađija mogao bi imati ozbiljan utjecaj na klupske ambicije.

Leon Išek je u Pitomači prvi puta kapitulirao u 21. minuti, svladao ga je Matija Miloš, dok je na konačnih 2:0 postavio Karlo Jakupec, pola sata prije kraja dvoboja.

Uz vratara Išeka, u početnoj postavi bili su još Tomislav Grdenić, Tomislav Marelja, Ugbede Musa, Kristian Popović, Matej Resler, Niko Tolj, Đevad Selman, Armand Bagramyan, kapetan Stjepan Završki i Matija Bukvašević. U nastavku su ušli Antonio Bakula, Mateo Beganović, Ante Radoš, Fran Milatović i Marko Zubak, dok su na klupi ostali vratar Nikola Beljan, Leo Đuđić, Ivan Bolješić i Vid Livada.

Pitomača će u šesnaestini finala Kupa na svom travnjaku ugostiti Rijeku!

Prvo kolo 3. HNL Središte igra se u subotu 28. kolovoza, Kurilovčani će igrati doma protiv Gaja iz Mača, dok će novi turopoljski trećeligaš Lukavec na gostovanje u Krapinu kod Zagorca.

Podijeli