Novosti Sport Događanja

Ljeto na teniskom terenu

14.06.2021. / Damir Žbulj

U Velikoj Gorici organizira se Ljetni teniski kamp, koji će trajati od 28. lipnja do 30. srpnja te od 23. do 28. kolovoza.

TK iTeam poziva teniske zaljubljenike, djecu i roditelje, da zajedno provedu ovo ljeto na teniskim terenima u igri, druženju i natjecanju, a zabava je zagarantirana.

”Znamo da ne mogu svi na more, ali ‘pošaljite’ dječicu na teniske terene i stvorit ćemo im nezaboravne praznike na domaćem terenu. Uz poštivanje epidemioloških mjera provodit ćemo vrijeme na otvorenom, trenirati tenis, imati kondicijske treninge, razne sportove, odbojku i druge sportove na pijesku na obližnjoj 'pješčanoj areni', lude ratove vodenim balonima, kupati se na bazenu, a poslije svega toga dobro se napapati uz kompletan ručak iz restorana 'Papamo' i uz društvene igre i kvizove odmoriti u hladu natkrivene terase teniskog kluba. U ovoj neobičnoj godini dat ćemo sve od sebe da djecu što više rasteretimo od svega što nas je sve skupa snašlo," javio je čelnik velikogoričkog iTeama Miha Troha.

Prijaviti se možete na broj telefona 091/33 44 031 kao i na Facebook profilu TK iTeam VG!

U tjednom programu uključen je boravak i nadzor na teniskim terenima od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati. Korištenje kompletne opreme, od reketa i loptica, uz trenere i njihove pomagače te kompletan ručak za sve polaznike.

Broj mjesta je ograničen, donja dobna granica je šest godina, a gornje nema. Rekvizite osigurava klub!

 

 

Galerija slika

Ljeto na teniskom terenu

Podijeli