Novosti Sport Događanja

Lokomotivi pobjednički naslov u Lomnici

22.08.2017. / Sportska redakcija

Tradicionalni turnir limača „Lomnica 2017“ u organizaciji Nogometnog kluba Lomnica u nedjelju je održan na starom igralištu u centru mjesta. Sudjelovalo je 12 momčadi; HNK Gorica, Buna, Zdenčina, Lokomotiva, Tekstilac, Lomnica, Lučko, Udarnik, Mladost Obrezina, Dinamo, Odra i Rudeš.

Najboljima su se pokazali igrači Lokomotive koji su u zanimljivom i neizvjesnom finalu s 2:1 svladali vršnjake Dinama, dok je treće mjesto nakon izvođenja kaznenih udaraca osvojila Gorica koja je bila uspješnija od Lučkog.

-Sve je prošlo u najboljem redu te su svi bili oduševljeni organizacijom i popratnim sadržajima tako da su već sada najavili svoj dolazak i na turnir sljedeće godine- s ponosom će glavni organizator Igor Mostarlić pred kojim je već u nedjelju nova obaveza jer će Lomnica povodom dana mjesta organizirati i turnir prstića.

Galerija slika

Lokomotivi pobjednički naslov u Lomnici Lokomotivi pobjednički naslov u Lomnici Lokomotivi pobjednički naslov u Lomnici Lokomotivi pobjednički naslov u Lomnici Lokomotivi pobjednički naslov u Lomnici

Podijeli