Novosti Sport Događanja

Lomnica s igračem manje preokrenula Jamnicu

12.09.2017. / Sportska redakcija

Tek u četvrtom kolu nogometaši Lomnice osjetili su slast pobjede. Tri uvodne utakmice momčad Igora Mostarlića kao da je prespavala, jer bodovi su izgubljeni u susretima protiv Rugvice, Laduča i Bistre.

Nadzirao se takav scenarij i u nedjelju u Pisarovini kod Jamnice gdje je Lomnica nakon 27. minuta igre gubila s 2:0, te ostala s igračem manje nakon isključenja Matea Kljajića. Međutim, uslijedila je potpuna mobilizacija momčadi koja je preko Ivana Kosa do odlaska na odmor smanjila zaostatak, da bi se potpuni prekret zbio u posljednjih šest minuta u kojima su domaćine nokautirali Igor Mostarlić, te još jednom Ivan Kos koji je pobjednički zgoditak postigao u 95. minuti utakmice.

-Po prvi puta u ovome prvenstvu odreagirali smo kako treba. Pokazali smo karakter- kaže Igor Mostarlić koji ističe kako je ovo pobjeda cijele momčadi.

Uoči sezone iz Lomnice su dopirale jake glasine o napadu na vrh. Bez obzira na skromniji ulazak u sezonu, svi su još uvijek optimistični glede toga.

-Nadam se da je ovo početak uzlazne putanje. Vjerujem kako ćemo ovu pobjedu potvrditi i na domaćem travnjaku u nedjelju kada ugošćujemo Sutlu- o nastavku prvenstva će Mostarlić.

Kao i prošle sezone Lomnica će svoje domaće utakmice igrati u nedjeljnoj matineji od 10 sati.

Podijeli