Novosti Sport Događanja

Lomnica u proljetni boj kreće protiv Laduča

15.03.2018. / Redakcija

Ovog vikenda napokon startaju i nogometna uzbuđenja na svim ostalim travnjacima.

S velikim nestrpljenjem u Turopolju se iščekuje nastavak prvenstva u Jedinstvenoj i Prvoj županijskoj ligi, gdje vodeće pozicije drže Lukavec i Turopoljac.

Vodeći Lukavec u obranu jesenskog naslova kreće utakmicom protiv Sloga SU-ZE iz Orešja koja se igra u nedjelju od 15 sati. Ostala tri turopoljska predstavnika, HNK Gorica II, Lomnica i Klas svoje će susrete 17. kola odraditi u subotu. Mladu momčad trenera Perice Vidaka odmah na startu očekuje veliko iskušenje jer gost Velike Gorice je drugoplasirana Bistra koja u proljeće ulazi s jasnom ambicijom osvajanja naslova prvaka. Klas će u Mičevcu ugosti Rugvicu, dok Lomnica dočekuje Laduč. Sve utakmice počinju u 15 sati.

-Spremni smo i očekujem da proljeće otvorimo s tri boda. Pripreme smo dobro odradili, a momčad koja u svome sastavu ima Dorijana Ožvalda, Dinka Miljkovića i spremnog Josipa Grdenića ne smije se nikoga bojati, pogotovo ne doma- rekao je trener Lomnice, Igor Mostarlić koji će propustiti proljetni dio prvenstva, zbog suspenzije od strane Nogometnog saveza Zagrebačke županije. (Dr)

Podijeli