Novosti Sport Događanja

Lovrić u finišu prijelaznog roka ipak odlazi u Osijek?

15.02.2022. / Damir Žbulj

Prema informacijama koje smo dobili iz Grada na Dravi Kristijan Lovrić uskoro bi trebao obući Bijelo-plavi dres Osijeka!

Transfer najboljeg igrača turopoljskog prvoligaša ovih nekoliko sezona stalno je visio u zraku, čekala se najbolja ponuda, koja će zadovoljiti sve tri strane, ali izgleda kako je sada ipak stigao trenutak za rastanak.

Kako smo saznali, Osijek je malo povisio svoj prvotnu ponudu iz siječnja, dok je predsjednik Nenad Črnko malo 'smanjio apetit' pa bi danas ipak trebalo doći do konačnog dogovora.

Pregovori oko detalja još traju, Gorici je važno da dobije i postotak od eventualno budućeg transfera povremenog hrvatskog reprezentativca, koji je u naš grad stigao 2018. godine, na početku prvoligaške avanture. Ukupno je upisao 120 nastupa, a zabio je 54 pogotka i upisao 28 asistencija.

Njegova cijena je na transfermarktu procijenjena na pet milijuna eura, no, prema nekim informacijama vrijednost transfera bit će oko dva milijuna eura, uz postotak od neke iduće prodaje.

Lovrić će u Osijeku imati solidnu plaću, što mu Gorica nije bila u mogućnosti pružiti.

Dobra vijest za Nenada Bjelicu i osječke navijače je kako Lovrić u subotu na Maksimiru nije pretrpio težu ozljedu i kako neće dugo izbivati s travnjaka. U dvoboju s Dinamom pokupio je i treći žuti karton pa u idućem kolu ionako nema pravo nastupa.

 

(Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

 

Podijeli