Novosti Sport Događanja

Lovrić za sjajne partije nagrađen produljenjem ugovora

17.04.2019. / Damir Žbulj

Sjajne igre u dresu Gorice nisu ostale nezapažene i Kristijan Lovrić zaslužio je od Uprave kluba produljenje ugovora do svibnja 2022. godine.

Posljednjih dana pričalo se o interesu nekih inozemnih klubova za 23-godišnjeg ofenzivca i ovim potezom Gorica je osigurala da u slučaju adekvatne ponude i eventualnog odlaska za njega dobije i primjerenu odštetu. 

-->> Lovrić: Korak po korak idemo prema svom cilju

Lovrić je 'eksplodirao' ove godine, odlaskom Atiemwena u Dinamo zacementirao je mjesto u početnoj postavi, zabio je sedam golova, a tijekom cijele sezone pridoda je i četiri asistencije.

U proteklih nekoliko tjedana zabio je Dinamu, Osijeku dva komada u remiju u Gradskom vrtu, odlučio je derbi s Rijekom, dok je u spektakularno slavlje nad Slaven Belupom ugradio zgoditak s bijele točke...

Velike zasluge za sjajne Kristijanove igre, koji je preko svog Ogulina pa Kustošije, Lučkog i Lokomotive stigao u Goricu, ima i trener Sergej Jakirović, koji mu je pronašao pravu poziciju te je uspio 'primiriti' njegov temperament.

Priliku za novu sjajnu partiju Lovrić će imati u subotu u Zaprešiću od 16.30 sati u derbiju Zagrebačke županije protiv Intera. 

(Foto: HNK Gorica)

Podijeli