Novosti Sport Događanja

Lovro Krmpotić: Ovo je jedno dragocjeno iskustvo

26.10.2017. / Sportska redakcija

Gorički boksač Lovro Krmpotić prepun dojmova vratio se iz Švicarske gdje je željan daljnjeg napredovanja i učenja boravio u Ženevi gdje je posjetio tamošnji boksački trening kamp. Treniranje s ponajboljim švicarskim boksačima, kao i upoznavanje kulture života u drugoj zemlji bit će mu dragocjeno za nastavak karijere.

Osim što je stekao jedno novo iskustvo kući se vratio i s težom ozljedom (napukla mu je tetiva bicepsa, op.a), zbog čega će u naredna tri mjeseca morati mirovati.

-Treninzi su im dosta jaki, odmora je jako malo. Kod njih nema da se boksači čuvaju. Oni cijene rad, na treningu nema stajanja. Oni od boksača traže da budu na sto posto- o iskustvu iz Švicarske će Lovro Krmpotić.

Veliko iskustvo bilo mu je spariranje i odrađivanje meča u osam rundi protiv Patricka Kinigamazija, prvaka Afrike i Švicarske koji je u 29 borbi ostvario 27 pobjeda uz dva poraza.

-Strašan je boksač, no ja sam odradio odličan sparing što pokazuje da moj naslov viceprvaka Hrvatske nije bez veze i nije nastao slučajno. Bio je to jedan lijep meč- priča nam Lovro kojem će ovo iskustvo biti poticaj za daljnje boksačko napredovanje.

-Nakon rehabilitacije krećem punom parom, ne mislim stajati niti trenutka. Naslov prvaka Hrvatske se podrazumijeva- zaključio je Lovro koji se nada kako će uskoro zakoračiti i na međunarodnu scenu.

Galerija slika

Lovro Krmpotić: Ovo je jedno dragocjeno iskustvo Lovro Krmpotić: Ovo je jedno dragocjeno iskustvo Lovro Krmpotić: Ovo je jedno dragocjeno iskustvo Lovro Krmpotić: Ovo je jedno dragocjeno iskustvo Lovro Krmpotić: Ovo je jedno dragocjeno iskustvo

Podijeli