Novosti Sport Događanja

Lukavec osvojio naslov

10.06.2019. / Sportska redakcija

Prvenstvo Jedinstvene županijske lige završilo je slavljem nogometaša Lukavca, koji su tako sjajnu sezonu okrunili na najbolji mogući način- osvajanjem prvog mjesta. Zbog međunarodne izložbe pasa koja je za vikend održana u Lukavcu, susret posljednjeg 30. kola Lukavčani su odradili u Mičevcu, gdje su ugostili momčad Rugvica Save 1976.

Po iznimno teškom vremenu za igru domaća je momčad slavila s 2:1, dozvolivši iznenađenje. Najbolji strijelac momčadi, Mario Skorin doveo je momčad u vodstvo u 9. minuti, a rezultat se nije mijenjao sve do 70. minute kada je Ivan Britvec podebljao vodstvo svoje momčadi, koje je Pukljak tek u 85. minuti ublažio zgoditkom s jedanaest metara.

Uslijedilo je potom zajedničko slavlje igrača i navijača, koje se iz Mičevca preselilo u Lukavec, koji je proživljavao najljepše trenutke u novijoj nogometnoj povijesti, jer od sljedeće sezone Lukavec će igrati u 4. NL.

JŽNL, 30. KOLO
NK LUKAVEC – NK RUGVICA SAVA 1976 2:1 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Skorin (9), 2:0 Britvec (70), 2:1 Pukljak (85-11m).
NK LUKAVEC: Luter, Huzjak, Grdenić (cap.) (od 83. Hajduk), Maslač, Britvec, Mihanović, D. Peršin (od 55. L. Borković), Skorin (od 90. Žinić), Tuka, Gusak, Krpečanec. TRENER: Slaven Batovanja
NK RUGVICA SAVA 1976: Marić, Žgalin, Kuprešak, Jurišić, Žiška, Jurin, Klarić (od 53. Bandić), Noršić, Barberić, Kušeković, Pukljak. TRENER: Ante Klarić

Podijeli