Novosti Sport Događanja

Maraton klub na izvanrednoj skupštini izabrao novu dopredsjednicu

18.04.2019. / Petar Brnada

U prostorijama Gradske sportske dvorane u srijedu je održana izvanredna skupština Maraton kluba Velika Gorica koja je rezultirala promjenama u vodstvu kluba.

Naime, dosadašnjeg dopredsjednika kluba, Franju Gavranovića, zamijenila je Tajana Obradović.

Kako su kazali iz Maraton kluba, Gavranović će nastaviti djelovati u klubu kao glavni trener te se potpuno koncentrirati na postizanje izvrsnih rezultata atletičara, dok će Tajana Obradović preuzeti ulogu zastupnika roditelja u Izvršnom odboru kluba te također pomoći u vođenju kluba.

Novopečena dopredsjednica, dr.sc. Tajana Obradović, kao veliki obožavatelj sporta od najranijeg djetinjstva bavila se atletikom u Atletskom klubu Mladost gdje je stekla izvanredne temelje za tenis.

Nakon duže stanke radi ozljede postaje članom Hrvatske reprezentacije u Softball-u, za fakultet se natjecala u tradicionalnim sveučilišnim trkama osmerca te se natjecala na Humanijadi u Rijeci i Umagu iz tenisa, odbojke i košarke.

Doktorirala je na kirurgiji na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te danas radi kao direktor Veterinarske bolnice Hospivet. Završava FBA program na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te lokalne zajednice, poduzetništvo i EU. Iz vlastitog iskustva shvatila je koliko je bavljenje sportom bitno i potrebno za daljnji uspjeh u životu te joj je želja tu ideju prenijeti djeci. Radi ostvarenja tog cilja pridružuje se timu kluba gdje radi na daljnjem unapređenju kluba i njegovom razvoju.

Dodajmo da su na sjednici također prezentirani i planovi za 27. izdanje Turopoljske trke i 3. izdanje Sretne trke, čija organizacija ide prema utvrđenom rasporedu. Na sjednici je predstavljen i novi blagajnik kluba, Danijel Trgovac.

-Svi u Klubu se raduju suradnji s novo-izabranim vodstvom Kluba te nastavljamo rad sa svim započetim aktivnostima u 2019.-poručuju iz kluba.

Podijeli