Novosti Sport Događanja

Meštrica dodatno osnažila svoje redove

05.10.2018. / Sportska redakcija

Jedno od ugodnijih iznenađenja Prve županijske lige je Meštrica, koja nakon osam odigranih kola drži četvrtu poziciju sa 16 osvojenih bodova. Tek tri više od njih ima vodeći Naftaš Ivanić. Spletom raznih okolnosti, momčad je uspjela putem kvalifikacija zadržati status županijskog prvoligaša, a dolazak Igora Mostarlića bio je okidač za brojne promjene, kako u igračkom dijelu, tako i u radu s mlađim kategorijama.

-Upravo Škola nogometa M9 NK Meštrica treba biti temelje. Trenutno imamo prstiće te mlađe i starije pionire, a posebno veseli što su svi stali iza toga projekta- kaže Igor Mostarlić kojem u radu s mlađim kategorijama pomaže Boris Dijanežević.

Seniorska momčad koja je protekle nedjelje remizirala u susretu protiv Mraclina, u nastavak prvenstva ulazi dodatno osnažena za šest novih imena pristiglih iz susjedne Lomnice. Na promjenu sredine odlučili su se; Josip Dijanežević, Teo Beg, Marko Trumbetaš, Josip Trumbetaš, Sandro Dittrich i Romano Blažević.

-Naša ambicija do kraja jeseni je zadržati vrh i pružati dobre partije koje će zadovoljavati i gledatelje koji u sve većem broju dolaze na naše utakmice- istaknuo je Mostarlić.

Ove nedjelje Meštrica gostuje kod fenjeraša Ostrne, dok se u ostalim susretima devetog kola sastaju; Brcko-Vatrogasac, Ban Jelačić-Lonja, Kloštar-Turopoljac, Zvekovac-Oborovo 74, Mraclin-Buna, Dubrava-Dinamo Hidrel i Mladost-Naftaš Ivanić.

Podijeli