Novosti Sport Događanja

Mirjanu Lučić nagradio zamjenik župana Hrvoje Frankić

13.06.2017. / Sportska redakcija

Zamjenik župana Hrvoje Frankić primio je i prigodno nagradio Europsku prvakinju do 21 godine u taekwondou, Melani Adamić-Golić te stolnotenisače s invaliditetom, Mirjanu Lučić i Pavla Jozića koji su na 1. svjetskom ekipnom stolnoteniskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Bratislavi osvojili brončanu, odnosno srebrnu medalju.

-Htio bih se zahvaliti prvenstveno sportašima na ostvarenim rezultatima, ali isto tako i vašim trenerima i klubovima, kao i cijelom onom sustavu koji je stajao iza vas, koji vam je pomogao da postignete vrhunske rezultate- rekao je zamjenik Frankić.

Inače, Melani Adamić-Golić, taekwondoistici iz Zaprešića, ovo je prva zlatna medalja s velikih natjecanja do koje je došla nakon što je u finalu sa 7:1 svladala Ruskinju Marinu Klimko sa 7:1.

Iza Velikogoričanke Mirjane Lučić i Samoborca Pavla Jozića nastup je na 1. svjetskom ekipnom stolnoteniskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Bratislavi, gdje je Mirjana Lučić u paru sa Sandrom Paović osvojila brončanu medalju, dok je Pavao Jozić u paru s Vjekoslavom Gregorovićem osvojio srebro.

-Ovo mi je prva svjetska medalja i zaista je bio divan osjećaj, jer sam ju još k tome osvojila sa Sandrom Paović. Teško je to vama možda zamisliti, ali to što smo mi izvele ravno je svjetskom čudu. Sandra je potpuno nepokretna, a igrala je u kategoriji gdje smo mi s manjim invaliditetom. Ovo što smo mi izvele vjerojatno više nikada nitko neće. Time je ta medalja još više dobila na svojoj težini i ljepoti- rekla je tom prilikom Mirjana Lučić.

Podijeli