Novosti Sport Događanja

Mladi Goričani preko Klasa dalje u Kupu

27.02.2017. / Sportska redakcija

Igrači Gorice II izborili su nastavak natjecanja u Kupu Nogometnog središta Velika Gorica priključivši se tako Udarniku koji je bio bolji od Bune, te Gradićima koji su s 2:0 svladali Polet. Mladi Goričani nastavak natjecanja izborili su pobjedom od 2:1 nad Klasom iz Mičevca.

Gorica je povela preko Roginića, izjednačenje Klasa pred odlazak na odmor donio je Celčić, dok je pobjedu domaćem sastavu donio Banović.

-Bila je ovo specifična utakmica koju smo odigrali na prirodnoj podlozi, a poslužila nam je za pripremu utakmice protiv Rijeke u srijedu. Zbog toga je početni sastav bio sastavljen od igrača 98 i 99 godišta. Klas je stao iza lopte, te su svoje prilike čekali iz kontre i polukontre, no ipak smo uspjeli zasluženo slaviti- u osvrtu na utakmicu će trener Gorice, Perica Vidak.

Srijeda, donosi novi ispit za njega i njegove igrače jer u Veliku Goricu stiže Rijeka u okviru osmine finala Kupa Hrvatske, gdje su Goričani prošle godine stigli do polufinala gdje su ispali od kasnijih pobjednika Hypo Limača iz Osijeka.

-To je slična utakmica kao prošle godine protiv Splita, jer oni su jedna od ponajboljih juniorskih momčadi. Bit će to vjerujem dobra utakmica za koju ćemo se mi dobro pripremiti- kaže trener Vidak.

Utakmica između juniorskih momčadi Gorice i Rijeka igra se u srijedu, 1. ožujka od 14,30 sati na terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona.  

Podijeli