Novosti Sport Događanja

Mladi hrvači osvojili pet medalja, Josip Matić slavio u prvoj borbi života

25.02.2019. / Damir Žbulj

Sjajne rezultate ostvario je Hrvački klub Velika Gorica 1991 na prvenstvu Zagreba i Zagrebačke županije u hrvanju slobodnim načinom za početnike.

U konkurenciji mlađih i starijih dječaka velikogorički klub je nastupio sa sedmoricom mladih hrvača te je osvojio pet medalja.

Kristijan Beganović i Karlo Vlahović bili su zlatni, Gabriel Đukić osvojio je srebro, a Marko Bulić i Josip Matić bili su brončani. David Malčević i Gabrijel Radić bili su četvrti.

Posebno ćemo istaknuti Josipa Matića, koji je po prvi puta nastupio na službenom natjecanju, a dijete je s poremećajem iz autističnog spektra.
Josip je u prvoj borbi u životu upisao pobjedu, a u druge dvije je tijesno izgubio.

Sigurni smo kako će biti još fantastičnih rezultata!

Galerija slika

Mladi hrvači osvojili pet medalja, Josip Matić slavio u prvoj borbi života Mladi hrvači osvojili pet medalja, Josip Matić slavio u prvoj borbi života Mladi hrvači osvojili pet medalja, Josip Matić slavio u prvoj borbi života Mladi hrvači osvojili pet medalja, Josip Matić slavio u prvoj borbi života Mladi hrvači osvojili pet medalja, Josip Matić slavio u prvoj borbi života Mladi hrvači osvojili pet medalja, Josip Matić slavio u prvoj borbi života Mladi hrvači osvojili pet medalja, Josip Matić slavio u prvoj borbi života Mladi hrvači osvojili pet medalja, Josip Matić slavio u prvoj borbi života Mladi hrvači osvojili pet medalja, Josip Matić slavio u prvoj borbi života

Podijeli