Novosti Sport Događanja

Mladost iz Obrezine u kvalifikacijskom okršaju izborila JŽNL: Pejak i Bruno Ivančić junaci velikog slavlja!

26.06.2021. / Damir Žbulj

Nakon što su u dramatičnoj i uzbudljivoj završnici sezone, u izravnom okršaju s Kupom iz Pokupskog, ostali bez titule prvaka 1. ŽNL Istok i izravnog plasmana u Jedinstvenu županijsku nogometnu ligu nogometašima Mladosti iz Obrezine otvorila se druga prilika, koju su objeručke iskoristili.

U kvalifikacijskom okršaju na neutralnom terenu u Gornjem Stupniku s Breganom, drugoplasiranom ekipom 1. ŽNL Zapad, momčad pod trenerskom palicom Josipa Tadića uspjela je pobijediti 2:1 i na kraju slaviti veliki rezultat i uspjeh.

Bio je to dvoboj pun tenzija, u kojem je sudac Tomislav Bionda iz Zaprešića podijelio 11 žutih i tri crvena kartona, a pogotovo burno bilo je u završnici...

Kraj susreta na klupi nije dočekao niti trener Tadić, koji je isključen u 88. minuti, a u petoj minuti sudačke nadoknade morao je travnjak napustiti i Nikola Grdić.

Zasluženo je na samom finišu pocrvenio i Sebastijan Ovčarić iz Bregane.

Alan Pejak je probio obranu Bregane pola sata prije kraja, dok je u 87. minuti za povećanje prednosti majstorski iz daljine zabio Bruno Ivančić, za erupciju oduševljenja cijele momčadi Mladosti.

Žuti su u sudačkoj nadoknadi primili gol, Hribar je svladao Mikleca i unio dodatnu nervozu, ali sjajna družina iz Obrezine je izdržala do posljednjeg sučevog zvižduka.

Fantastičan je to uspjeh za klub pod vodstvom Marija Trešćeca, a sigurni smo kako će i Mladost i Kupa u novoj sezoni JŽNL imati što za pokazati.

 

NK MLADOST OBREZINA: Mislav Miklec, Martin Stanušić, Dino Hadžiabdić, Marko Šorša (Stjepan Tadić 84'), Marijo Tadić, Bruno Ivančić, Adis Smajić, Marko Ivančić, Franjo Periša, Alan Pejak (Marko Kadoić 75'), Filip Zrnčić (Nikola Grdić 90'+2). Klupa: Mislav Havidić, Tomislav Lacković. Trener: Josip Tadić. 

 

 

Podijeli