Novosti Sport Događanja

Mladost uvjerljiva u Novoj Kapeli

02.10.2016. / Nefertum IT
Nakon što su u prošlom kolu postigli deset pogodaka imenjaku iz Obedišća, nogometaši Mladosti jučer su upola manje pogodaka postigli u Novoj Kapeli. U gostima kod Croatie slavili s 5:0. Dvostruki strijelci za momčad Slađana Paurevića bili su Franjo Periša i Alan Pejak, dok se jednom među strijelce upisao Ivan Ćosić.

-Bilo je bitno zabiti prvi gol, jer domaćin je kvalitetom bio daleko slabiji od nas. U prvom dijelu u kojem nije bilo pogodaka bili smo bolji, no lopta nam nije htjela u gol. Međutim, kada je Periša nakon nekoliko trenutaka zabio za vodstvo bilo nam je puno lakše, te smo do kraja u još četiri navrata iz izigranih akcija dolazili do pogodaka- kaže nam trener Mladosti, Slađan Paurević.

I dok su Mladostaši na domaćem terenu daleko bolji od svojih suparnika, na gostovanja što zbog terena, a što zbog igre domaćina to nije na takvoj razini.

-Gledajući posljednja gostovanja, najbitnije je što ranije zabiti pogodak, jer nitko ne želi gubiti doma, pa tako ni ove momčadi koje su kvalitetom lošije od nas- nadodao je Paurević kojem se na jučerašnjem gostovanju povrijedio Patrik Treščec.

Svoj susret danas će u gostima u Paukovcu gdje ih očekuje susret protiv Donje Zeline odraditi nogometaši Kupe.   

Podijeli