Novosti Sport Događanja

Mraclin poražen od Lonje

27.05.2019. / Sportska redakcija

Nogometaši Lonje zasluženo su odnijeli bodove iz Mraclina nakon pobjede od 3:1. Susret će osim po pobjedi gostiju ostati upamćen i po čak pet crvenih kartona; tri su dobili gostujući, a dva domaći igrači.

Sudac Vukadin na prijevremeno tuširanje sa slanjem igrača započeo je već u šestoj minuti kada je isključen gostujući vratar Andrijanić. Umjesto njega na gol je stao Jerković. Trebala je to biti prednost za domaće igrače koji su uz to imala i igrača više. No, samo 13. minuta kasnije zbog dva žuta kartona isključen je Dolibašić. Uz dva crvena kartona prvi dio obilježila su i dva zgoditka. Lonju je lijepim pogotkom u vodstvo doveo Postružin, da bi samo nekoliko trenutaka kasnije prvi topnik domaćeg sastava, Ivan Kos vratio stvari na početak.

Kada je u 50. minuti zbog drugog žutog kartona isključen Bakran činilo se kako će Mraclin iskoristiti brojčanu nadmoć te upisati bodove. No, gosti nisu tako misli te preko Vidovića u 53. minuti dolaze do vodstva. Nervozna utakmica konačni epilog dobiva u 76. minuti kada M. Kos i Hmelina zarađuju isključenje, da bi u 83. minuti Skupnjak postavio konačnih 1:3 za na kraju veliko veselje gostujućih igrača i navijača.

1.ŽNL, 27. KOLO
NK MRACLIN – NK LONJA 1:3 (1:1)
STRIJELCI: 0:1 Postružin (23), 1:1 I. Kos (27) 1:2 Vidović (53) 1:3 Skupnjak (83)
NK MRACLIN: Dražić, Dolibašić, Cvetnić, Rus, Škrinjarić, Gjurašin, I. Kos, Ćevid, M. Kos, Jurič, Čičak. TRENER: Marko Pancirov
NK LONJA: Andrijanić, Vidović, Ivoš, Jerković, Simonović (od 88. Horvatinović), Sumić, Bakran, Sesar (od 90. Maksimović), Postružin, Skupnjak,Hmelina. TRENER: Igor Mostarlić

Galerija slika

Mraclin poražen od Lonje Mraclin poražen od Lonje Mraclin poražen od Lonje Mraclin poražen od Lonje

Podijeli