Novosti Sport Događanja

Mraclinci na snježnoj grabi započeli pripreme

05.02.2018. / Ivana Ćurić

Iza Vlade Horvata  koji je za kormilo Mraclina stigao sredinom jesenske polusezone digavši momčad s posljednjeg mjesta u sredinu poretka prvi je radni dan. On i njegovi igrači bez obzira na gust snijeg koji se spustio tijekom subote istrčali su na bijelu Staru Grabu ne bi li održali prvi trening, a u nedjelju je uslijedila i prva pripremna utakmica.

Prvog tjedna će se trenirati svaki dan sve do petka, kada se putuje u Metković gdje će momčad odraditi mini pripreme na kojima će odigrati i prijateljsku utakmicu protiv Neretve.

-Nakon toga slijedi onaj moj sistem od tri dana rada i jednog slobodnog dana- kaže nam Horvat čija će momčad tijekom priprema igrati i protiv Poleta te Turopoljca u Kupu Nogometnog saveza Velike Gorice (24. veljače).

U odnosu na jesensku polusezonu Mraclin je napustio tek mladi Vladimir Cvetnić koji je otišao u Turopoljac, dok momčadi barem za sada nitko nije pristupio, iako se pregovara s nekoliko igrača.

S obzirom na trenutnu poziciju na ljestvici, osmo mjesto i preveliki zaostatak od 10 bodova za vodećim Turopoljcem, borba za prvo mjesto izgleda nedostižnom, no bez obzira na to momčad želi napraviti bolji rezultat nego jesenas.

-Nogomet se igra da budeš prvi, ali da idemo s bombastičnim izjavama da idemo napasti prvo mjesto to si sigurno neće dopustiti, niti nam je to potrebno, ali da mi je želja da nastavimo s onim rezultatima koje smo imali jesenas to da- o ambicijama će Horvat.

Podijeli