°C 8

Mraclinci se vratili iz Metkovića puni dojmova

14.02.2018.

Redakcija

Nogometaši Mraclina od petka do nedjelje boravili su u Metkoviću gdje su ih ugostili sportski prijatelji iz Neretve, nekadašnjeg hrvatskog prvoligaša u kojem je prve nogometne korake napravio i proslavljeni kapetan Vatrenih Darijo Srna.

Do odlaska u dolinu Neretve došlo je zahvaljujući Luki Kapoviću koji je iz Metkovića, a danas nosi dres Mraclina. Uz razgledavanje Grada, prisustvovanje Bijelo- plavoj noći NK Neretve s kojom je u subotu odigrana i prijateljska utakmica u kojoj je domaćin slavio s 5:1.

-Bilo je to jedan lijep izlet i jedno nezaboravno iskustvo koje će nam svima ostati u jednom lijepom sjećanju. Jedino što nije dobro, je taj poraz koji smo brzo zaboravili. Drago mi je što smo sve to uspjeli izorganizirati zahvaljujući predsjedniku Goranu Vukašincu i ljudima iz Uprave koji su nam izašli u susret. Jednom riječju, bilo nam je nezaboravno- ispričao nam je trener Mraclina Vlado Horvat.

Povratkom u turopoljsku svakodnevicu pripreme su nastavljene prema ranije dogovorenom ritmu koji za subotu predviđa susret protiv Poleta koji se na igralištu u Staroj grabi igra od 17 sati, dok je za 20 sati predviđena godišnja Skupština kluba.